Mala šola prazničnega ustvarjanja – 10. dan

Drage moje ustvarjalke… Malo šolo ustvarjanja z Najlepšim parom smo pripeljali do konca in upam, da ste uživali vsaj toliko kot jaz in dobili nov navdih in ideje za ustvarjanje. Saj vem, da so bleščice nadležna reč…a, če se jih kdaj splača `prenašati` je to zagotovo ravno veseli december  😀 . Seveda pa jih lahko preprosto nadomestite z papirjem v rdeči (ali kateri drugi) barvi in ustvarjate z manj `bleščanja vsepovsod`. 

10.dan

 

Tokrat sem se ponovno odločila za bleščice (ja no, tudi zato, ker jih jaz nenehno uporabljam 😉 ), ker se mi zdi trik z negativom zelo preprost in učinkovit. Kar poglejte si…

Zdaj pa vam svečano podeljujem spričevalo Male šole ustvarjanja z najlepšim parom s samimi peticami 😉 … hvala za vse spodbudne besede in prijazne komentarje. Zlate ste! Želim vam krasen praznični čas in v zraku že čutim radost, ki jo bomo širile z našimi poslanimi voščilnicami…

Tina

 

Za tiste, ki ste danes prvič naleteli na Malo šolo…spodaj so povezave na vseh devet video posnetkov:

– pet filmčkov prejšnjega tedna je na voljo v spletni učilnici,

–  ponedeljkov,

–  torkov,

 sredin.

četrtkov 

 

 Uporabljene štampiljke in šablone Najlepši par:

Rezalne šablone Srečno novo leto Prozorne štampiljke Božično zelenje

Rezalne šablone Vaza in mašnica

17 odzivov
 1. MOJCA
  MOJCA says:

  Hvala lepa še za današnji in za vse druge nasvete . Meni, ki sem še “mlada” papirčkarica bo vse zelo dobrodošlo. lp
  (priznam, da bom kar pogrešala tvoje prispevke pri jutranji kavi)

 2. Katarinčica
  Katarinčica says:

  Še ena krasna voščilnica. Vsekakor bodo tvoji nasveti navdih za moje ustvarjanje. Tina hvala za vse ideje in čudovite šablone ter štampiljke.

 3. Vladka
  Vladka says:

  Ha ha ha, si me nasmejala s tole cenzuro na koncu :))) Hvala se enkrat za vse namige, nasvete in vse krasne videe, ki si nam jih pripravila. Bilo je res krasno in neverjetno kako hitro je minilo.

 4. helena
  helena says:

  Mala šola prazničnega ustvarjanja je čudovita. in hvala ti za njo. Pa ni potrebo čakati do naslednjega decembra, lahko je še kakšna prej, npr. spomladanska pa poletna in jesenska…:):) Super si!

 5. *Urška*
  *Urška* says:

  Lepo je poznati nekoga,ki ti s svojimi idejami in namigi popestri ta praznični december.Hvala za vse, kar si nam pripravila v teh dneh.Kako že rečejo…kratko ali sladko :O
  Pozdravček Urška

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Eh, škoda, ker je že konec 🙁 Hvala se petko 🙂 Veliko drobnih trikov sem se naučila v mali šoli. Upam, da boš še kdaj ponovila takšno prijetno druženje.
  Škoda, ker je bil govor cenzuriran. Robček za brisanje solz sem imela namreč že pripravljen 🙂
  Današnja voščilnica pa je še ena v seriji čudovitih !

 7. Klara
  Klara says:

  Tina, se opravičujem, če prej nisem nič komentirala… sem pa vseeno redno spremljala tvoje učne ure.
  Pohvaliti moram tvoj trud in vztrajnost pa tudi tvojo ustvarjalnost, seveda. Res si lepo vse to izpeljala vključno s cenzuro, ki je bila pikica na i. :)))))
  Hvala za koristne nasvete in super ideje. Tvoji izdelki so že skoraj nepogrešljivi med ustvarjalnimi rekviziti.
  Želim ti in upam, da boš nadaljevala po poti uspeha. Pozdravček… 🙂

 8. natali
  natali says:

  no in si poštukala tole zabavno in poučno in navdihujočo in najboljšo šolo na svetu do konca.
  jaz te bom ful pogrešala. ti tvoji filmčki so bili zame pravo crkljanje.
  že komaj čakam, na vstop v 2. razred 🙂
  lepe praznike in vse dobro ti voščim.

 9. Maja
  Maja says:

  Prav škoda, da se serija tvojih filmčkov zaključuje. Bilo je veliko super idej in trikov, ki jih bom sigurno uporabila tudi pri svojem ustvarjanju. Hvala za tvoj trud in veliko uspehov ti želim!

 10. Mihaela
  Mihaela says:

  Luštno je bilo hoditi v tole šolo, hvala lepa!! Hvala za vse ideje! Uživala sem in veliko koristnega odnesla … in se navdušila nad bleščicami 🙂

 11. Ninch
  Ninch says:

  Luštno si je bilo ogledati vse zanimive stvari, ki si jih pripravila v zadnjih dneh. In ta voščilnica z bleščicami je meni najljubša 🙂

 12. anka
  anka says:

  Pozdravljena in vse čestitke! Zdaj, ko vem, da sva še so krajanki sem še bolj vesela! Ker ena ideja rodi drugo, so bili vsi nasveti odlični in komaj sem čakala nadaljevanj.ŠE!

 13. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Hvala za tvojo šolo poučevanja, marsikaj sem se naučila in lepo te je spremljati, saj si polna enkratnih zamisli in izvirnih idej. Vse videno me je navdušilo in ja, december mora biti bleščeč. Tudi tebi želim veseli december.

 14. keltika
  keltika says:

  Živjo Tina! Me je že nekaj časa mučilo, kar o kakšnem letu ali celo dveh bi lahko govorila, kako naredite vse te čudovite voščilnice. Ker z otroki ustvarjamo številne stvari in tudi voščilnice delajo otroci sami, ste papirčkarice vir občudovanja in idej. No ob ogledih tvoje male šole pa smo sprejeli odločitev za nakup rezalne mašince. Super stvari si prikazala, simpatično govoriš, veliko smo se naučili in res bi z veseljem pogledali še kakšno veliko šolo :)) Hvala!

Komentiranje ni omogočeno.