šablone Božično zelenje

Venček z odprtino

Za tole objavo je `kriva` Martina, ki jo je zanimalo, kako sem se lotila izvedbe te voščilnice. Ker sem se hotela potruditi (prazniki pa so pred vrati in nimam časa za `pacanje` videa), je danes na voljo foto vodič  😀

šablone Božično zelenje

postopek-1

 

 

 

 

Na osnovo za voščilnico nalepite krog v zeleni barvi – to bo osnova našega venčka. Lepilo lahko nanesete samo ob robu (tam pa bodite natančni), sredino pa izpustite.

 

 

 

 

postopek-2

 

 

 

 

 

Voščilnico razprite (ja, na to vas opozarjam, ker sem že izrezala obe plasti  😉 ) in iz zelenega kroga izrežite še en krog (vzemite za eno `številko` manjšo šablono).

 

 

 

 

postopek-3

 

 

 

 S šablonami Božično zelenje izrežite božične zvezde in pri tem za zelene liste uporabite isti zelen papir kot za venček. Tako se vse lepo poveže. Odtisnite pike in sicer tako na zunanjo stran venčka, kot tudi na notranjo. Dejansko bodo te pike v notranjosti voščilnice. Tako boste tudi vedeli kam ne smete pisati oz. kam morate, če želite, da je voščilo vidno takoj.

 

 

 

 

Prva voščilnica je bila v bolj modernih barvah, pa sem se odločila da bom tole naredila v bolj vintage izvedbi.

Venček-za-Martino

 Lepo se imejte!

Tina

Uporabljene štampiljke in šablone Najlepši par:

Prozorne štampiljke Božično zelenje

Rezalne šablone Vaza in mašnica Rezalne šablone Božično zelenje

9 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  In spet ti je uspelo, da z odprtimi usti strmim v ekran 🙂 Tudi foto navodila ti gredo dobro od rok. Tako razumljivo znaš vse prikazati in opisati, da še meni potegne 🙂 Čudovita voščilnica!

 2. moi
  moi says:

  Spet ena krasna voščilnica. Si na spa razvadila s svojimi filmčki, sem kar pričakovala, da bo spet slišala tvoj glas. Sicer pa so slike dovolj zgovorne, zato ti hvala tudi za ta tutorial.

 3. MOJCA
  MOJCA says:

  Res si nas razvadila in mislim, da nisem edina, ki komaj čaka, da se spet spomniš in narediš kaj filmčkov. Tudi današnja ideja bo enkrat prišla prav. lp

Komentiranje ni omogočeno.