Mala šola prazničnega ustvarjanja – 3.dan

Prisrčno dobrodošle! Video današnjega dne je namenjen prikazu izdelave namizne dekoracije, ki sem jo objavila tukaj in že takrat obljubila video. Šele takrat, ko pa je bilo vse končano in zmontirano, sem pomislila, da bi jo lahko izdelala nekoliko drugačno 😕  (v drugih barvah, drugače okrašeno,…). No, pa to naredile pa vi 😀  , če se boste odločili poskusiti!

 Glavna tehnika, ki vam jo v tem kratkem videu želim prikazati je delno izrezovanje s pomočjo rezalnih šablon in Sizzixa.

Hvala za ogled, želim vam lep in vesel dan 😉  !

Tina

Ponedeljkov in torkov video:

1. dan – Lepljenje izrezanih besed

2. dan – Šopek belega omela

 Uporabljene štampiljke in šablone Najlepši par:

Prozorne štampiljke Božično zelenje

Prozorne štampiljke Prijaznost na poti Rezalne šablone Prijaznost na poti

11 odzivov
 1. MOJCA
  MOJCA says:

  Spet hvala za nasvet, upam, da bo kdaj prišel prav.
  Včeraj je imela Anja predstavitev tvojih štampiljk in šablon v trgovini Papin NM (lastnica Bojana in hči Anja sta moji kolegici in tam sem se tudi naučila vseh stvari, zato jih tako velikokrat omenjam in sem jih tudi prepričala za te tvoje štampiljke) in moram reči, da so bile ostale obiskovalke navdušene, sploh pa , ko jim še poveš, na kakšne vse možne načine lahko uporabiš vsako štampiljko in kako se lahko dopolnjujejo. Vesele so bile tudi tvojih vzorcev. Res so fantastične in želim si , da bi jih naredila še kaj. lp do jutri

  • Tina
   Tina says:

   Mojca, hvala za tole sporočilo in vse prijazne besede! Bojana in Anja sta res prijazni in z veseljem je sodelovati z njimi. Hvala, hvala za prijaznost.

 2. Renata
  Renata says:

  Obožujem vaše štampiljke in šabalone. Neverjetno na koliko načinov jih lahko uporabim. Upam, da čimprej ustvarite kakšno novo kolekcijo, ker že komaj čakam. Hvala.

 3. Vladka
  Vladka says:

  Vedno znova tuhtamo kako s temi delnimi izrezi in super mi je, da si to tako nazorno pokazala. Definitivno preprosta in hitra ideja za super dekoracijo. Zelo vsecno.

 4. Katarinčica
  Katarinčica says:

  Super dekoracija. Štampiljke in izrezi so res krasni in komaj čakam na jutrišnji video ter novo idejo.

Komentiranje ni omogočeno.