Mala šola prazničnega ustvarjanja – 5. dan

Drage ustvarjalke, danes je dan za božične zvezde. Pri meni je tako, da kupljene potiskane papirje nabiram v omari, na voščilnicah pa pristanejo doma narejeni  😀 .

Božične zvezde

V današnjem video posnetku bom pokazala, kako lahko med seboj kombinirate tri božične zvezde iz kompleta Božično zelenje in si izdelate svoj potiskani papir. Na koncu pa še nasvet za izdelavo napisa in uporabo pavs papirja.

Video predstavitve prejšnjih dni:

1. dan – Lepljenje izrezanih besed

2. dan – Šopek belega omela

3. dan – Delno izrezovanje

4. dan – Venček iz belega omela

Hvala za današnji obisk, želim vam zelo lep vikend. 

Tina

  Uporabljene štampiljke in šablone Najlepši par:

Rezalne šablone Srečno novo leto Prozorne štampiljke Božično zelenje

12 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Kako mi je super ta ideja in kombinacija odtisnjenega in izrezanega besedila. Zelo lepo pride. In tudi jaz podobno kot ti, ozadja izdelujem sama, potiskani papirji pa lezijo v predalu 🙂 in prav zato je vsak nasvet v zvezi z izdelavo svojega ozadja se kako dobrodosel.

 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Ne morem se nagledati teh tvojih filmčkov 🙂 Super. Zakaj jaz vedno pozabim na paus papir? Pa tako čarobno naredi celo voščilnico! Tole tvoje “domače” ozadje pa je pravi cukerček 🙂

 3. Maja
  Maja says:

  Tudi sama največkrat sama izdelam ozadje. Če je ozadje narejeno doma, lahko vedno uporabiš tiste barve, ki najbolj pašejo k ostalim delom voščilnice.

 4. Kristina
  Kristina says:

  Čudovite ideje in filmčki. Res hvala! En napis in en komplet štampiljk me čaka na mizi, da najdem čas in kaj naredim. Tele predloge so vredne posnemanja!

 5. Martha
  Martha says:

  Hi, Tina! I love the pretty colors you used to create the fabulous background on this BEAUTIFUL card, and the lovely vellum strip is the perfect finishing touch!

  I have really enjoyed ALL your FABULOUS videos! It’s SO fun to watch you create!
  Thanks for all your work in putting these together. They are SO professionally done, my friend!
  Chow…Chow…!!!

Komentiranje ni omogočeno.